Hirdetés

fesztival.lap.hu / A hétvége legjobb fesztiváljai

A hétvége legjobb fesztiváljai

A különböző művészeti ágak autentikus forrásokon alapuló összekapcsolása (megzenésített versek, népzene, "világzene", kiállítások, kézművesek, táncosok). Az európai és ezen belül különös hangsúllyal a Kárpát-medencében élő népek irodalmi, népzenei kultúrájának megőrzése és élővé tétele. Annak elősegítése, hogy a tapasztaltabb művészgeneráció a közös szereplések alkalmával átadhassa a hosszú évek alatt felhalmozódott tudását a feltörekvő művészgenerációnak.

A délelőtt folyamán a csapatok elkészíthetik ételeiket melyet, 12-kor a zsúri értékel. Délután folyamán kulturális programok várják az érdeklődőket.

Ostromhétvége a sárospataki Rákóczi-várban júl. 18-20.

2014. július 18. péntek 18 óra – Colombre Band 19 óra – Juhász Gábor trió (Fatemplom) 20 óra- Ghymes (szabad tér) 22:00 – Rátóti Zoltán előadásában Hermann Hesse: Assisi Ferenc (Fatemplom) 2014. július 19. szombat 16 óra – Hegyi beszéd közreműködik Mécs Károly, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos (Fatemplom) 17:30 – Snétberger Ferenc (szabad tér) 19 óra – Micheller Myrtill (Fatemplom) 20 óra – Kaláka, Sebestyén Márta, Ferenczi György és a Rackajam (szabad tér) 22 óra- Juhász Gábor – Schubert Songbook (Fatemplom) 2014. július 20. vasárnap 11 óra – Ökumenikus istentisztelet Sebestyén Márta, Rátóti Zoltán,a Kaláka, Ferenczi György és a Rackajam és Hunyadkürti György közreműködésével (az istentiszteletre a belépés ingyenes)

Július 12-én a Velencei Vízi Várban kerül megrendezésre az I. MOL Motoros Family Fesztivál. A BELÉPÉS DÍJTALAN! Programok: Kerekasztal beszélgetés az ORFK motoros rendőreivel, motoros tókerülés, motorszépségverseny, motoros hangadás, kötélhúzás, óriáscsúszda, vízi programok, sportversenyek, látványos FLASHMOB-AKCIÓ, kölyökpark, és az elmaradhatatlan KONCERTEK!

A széles programkínálat biztosíték arra, hogy nemtől és kortól függetlenül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb elfoglaltságot. A hétvégét olyan, elsősorban családi programokkal töltik meg, amelyek eltérnek a megszokott családi eseményektől, teljesen új dimenziókat nyitnak meg a családi szórakoztatás terén.

Szeretettel várunk Téged és Családodat július 18-19-20-án a XIX. Krisna-völgyi Búcsúban!

Helyszín ugyan korlátozott befogadóképességű de a Körmendi Park, a pompás kisváros, Körmend, egy élményfürdő tőszomszédsága vagy Zalaegerszeg, Szombathely és bizony az Örségi Nemzeti Park közelségére már lengethetjük is a 10 pontos táblát, és zsigerben érezzük, itt nyaralni és fesztiválozni kell! A program az, aminek lennie kell és az, amit szeretünk: Koncertek és remek zenekarok sora, buli hajnalig. A táj frankó, a hely még frankóbb, a hangulatot pedig 2014-ben immáron a jubileumi 5. alkalommal az legjobb fesztiválarcok és az egyik legbarátibb fesztivál garantálja!

A fesztivál elsősorban a kortárs képzőművészet professzionális bemutatására alakult. Az ARTplacc hagyományos helyszíne a GALÉRIAplacc, ahol a kezdetek óta élvonalbeli kereskedelmi galériák állítják ki az általuk képviselt művészek alkotásait. A fesztivál idei, 4. kiadása a sorozat történetében először fogad be független szervezeteket és alkotócsoportokat (non-profit és for-profit), amelyek a képzőművészet mellett a design, az építészet, az urbanisztika vagy az ökotudatos, társadalmi szerepvállalás területeinek aktivitásaiból hívják fel a figyelmet a legutolsó fejleményekre. A vizuális művészeti programlista mellett a társművészetek és a kultúra más területei is rendhagyó partnerei a fesztiválnak, így az előadóművészet vagy a gasztronómia. Az Art and Food II. Tihanyi Gasztro Művészeti Napok az ARTplaccal párhuzamosan futó rendezvény. Az esték audiovizuális élményvilágának létrehozásáért meghívott DJ és VJ fellépők felelősek.

Bánkitó Fesztivál júl. 17-19.

Fezen Fesztivál júl. 30-aug. 2. Székesfehérvár

Idén is Sziget fesztivál

- Tankcsapda megakoncert - Radics Gigi nagyjkoncert - Paso koncert - Indiretta koncert - Dj. Newik - Tűzijtáék és bornapok fogják színesíteni a program palettát.

Nagyon Zene Fesztivál Zamárdiban Hazai- és világsztárok egész sorával bővült az augusztusi STRAND – Nagyon Zene Fesztivál programja. A Nagyon Balaton sorozat keretében Zamárdi Szabadstrandján zajló, négynapos eseményre Parov Stelar mellé John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is csatlakozott, de a hazai mezőnyből a Petőfi Rádió 100 legfontosabb előadója is színpadra lép majd.

A Zsidó Nyári Fesztivál legfontosabb célja, hogy minél szélesebb körben megismertesse a zsidó kultúrát és a programok sokszínűségével hangsúlyozza a kultúrák békés egymás mellett élésének fontosságát.

A bográcshelyek az idén is az Újszegedi Partfürdőn kerülnek kijelölésre. A reményeink szerint ismét verőfényes napsütésben a ligetes, füves Tisza part ideális környezet egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra. Több mint 200 mázsa ízletes ponty, sokaknál harcsa, süllő, pisztráng kerül a bográcsokba. A napfény és a vizek városában napenergiát használva is főznek majd halászlevet.

A rendezvényeket, havi programokat az e-mail címünkre megküldött információk alapján folyamatosan frissítjük, naprakészen tartjuk, akár napi szinten is. A naprakész információ-szolgáltatást kiemelt fontosságúnak tartjuk. Amennyiben intézményüknek, cégüknek már van weboldala, abban az esetben is nagyszerű lehetőséget kínálunk honlapjuk látogatottságának növelésére.

Eseménynaptárunk a könnyűzenéhez kapcsolódó fesztiválokat gyűjtötte össze. Folyamatosan frissülő adataink között megtalálhatóak a legnépszerűbb hazai zenei fesztiválok, előadókkal, napokra lebontva. Látogassa meg web oldalunkat: www.koncerttar.hu valamint regisztráljon, hogy mihamarabb értesüljön a legfrissebb fesztiválokról.

Sokan keresünk programokat magunk, családunk, barátaink számára a munkaszüneti napokra, hétvégére. Főleg a világhálót, weboldalakat

Minden ami rendezvényekkel kapcsolatos. Aktuális rendezvények, rendezvényszervező cégek, és minden ami az események megvalósításához kell: vendéglátás, helyszín, dekoráció, fellépők, produkciók, eszközbérlés stb.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: A hétvége legjobb fesztiváljai
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés