Hirdetés

fesztival.lap.hu / A hétvége legjobb fesztiváljai

A hétvége legjobb fesztiváljai

Az ünnepi menet délelőtt 10 órakor indul a Hősök teréről és a zenés sétát követően India Fesztivállal folytatódik a Vörösmarty téren. Itt vegetáriánus indiai csemegék, filozófiai előadások, kérdezz-felek sátor és önismereti játék, zenés-táncos színpadi programok, gyermekprogramok: körhinta, arc- és hennafestés, ugrálóvár és sok más színes program várja az érdeklődőket.

Eszterházi Vigasságok címmel egész nyáron átívelő kulturális koncertfesztivált rendez a fertőd-eszterházai Esterházy-kastély a jövő évben

A rendezvényeket, havi programokat az e-mail címünkre megküldött információk alapján folyamatosan frissítjük, naprakészen tartjuk, akár napi szinten is. A naprakész információ-szolgáltatást kiemelt fontosságúnak tartjuk. Amennyiben intézményüknek, cégüknek már van weboldala, abban az esetben is nagyszerű lehetőséget kínálunk honlapjuk látogatottságának növelésére.

Sokan keresünk programokat magunk, családunk, barátaink számára a munkaszüneti napokra, hétvégére. Főleg a világhálót, weboldalakat

Minden ami rendezvényekkel kapcsolatos. Aktuális rendezvények, rendezvényszervező cégek, és minden ami az események megvalósításához kell: vendéglátás, helyszín, dekoráció, fellépők, produkciók, eszközbérlés stb.

Hirdetés
Meghatározás:

Aktuális ajánlatok, fesztiválok, rendezvények Budapesten és vidéken

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: A hétvége legjobb fesztiváljai
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés